PRODUK PANAS-SALE

Kualitas Mimiti, Kasalametan Dijamin

  • New Arrival kids Swimsuit one piece girls swimwear for children

    Anyar Datangna Barudak Swimsuit hiji potongan budak awéwé ngojay ...

    ☆ Desain kerah nangtung leutik pikeun panyalindungan panonpoé anu épéktip sareng desain anti-klip dina selop pikeun ngajaga kulit barudak. ☆ Desain pos hareup gampang ditunda sareng dicandak, teras éta tiasa dianggo dina cai. ☆ Kainna nyaman sareng lemes, sareng henteu gampang lebur kulit. Ngaran produk: Barudak Anyar Datangna Pakaian hiji potongan baju baju awéwé pikeun murangkalih Bahan: 82% Polyamide, 18% Jenis Produk Spandex: Baju baju sareng OEM ODM Ukuran Layanan: S / M / L / XL Linning: 100% p ...

  • New Arrival cute custom one piece Children’s Swimsuit for boys

    Datangna Anyar Kadatangan lucu salah sapotong murangkalih ...

    ☆ Desain kerah anu nangtung leutik pikeun perlindungan sun anu efektif sareng desain anti-klip dina selop pikeun ngajaga kulit orok. ☆ Desain pos hareup gampang ditunda sareng dicandak, teras éta tiasa dianggo dina cai. ☆ Kainna nyaman sareng lemes, sareng henteu gampang lebur kulit. Ngaran produk: Anyar Datangna lucu khusus sapotong Potongan murangkalih pikeun budak lalaki Bahan: 82% Polyamide, 18% Jenis Produk Spandex: Baju baju sareng OEM ODM Ukuran Layanan: S / M / L / XL Linning: 100% ...

  • New Arrival cute custom one piece Children’s swimwear for boys

    Datangna Anyar Kadatangan lucu salah sapotong murangkalih ...

    ☆ Desain kerah anu nangtung leutik pikeun perlindungan sun anu efektif sareng desain anti-klip dina selop pikeun ngajaga kulit orok. ☆ Desain pos hareup gampang ditunda sareng dicandak, teras éta tiasa dianggo dina cai. ☆ Kainna nyaman sareng lemes, sareng henteu gampang lebur kulit. Ngaran produk: Anyar Kadatangan lucu khusus sapotong baju renang Barudak pikeun budak lalaki Bahan: 82% Polyamide, 18% Jenis Produk Spandex: Baju baju sareng OEM Ukuran Layanan ODM: S / M / L / XL Linning: 100% ...

  • Wholesale leopard snake skin printed women swimwear sexy bikini

    Grosir oray macan kulit dicitak awéwé ngojay ...

    ☆ Thong luhur tummy cangkéng kontrol ngadalikeun bikini, tali taktak luwes.; ☆ Pola béda anu béda, macan tutul, print oray, print sato zebra sareng print kembang; ☆ Thong sareng pipién handapeun, kurang liputan, nyumputkeun tummy anjeun sareng nunjukkeun awak anu pikaresepeun; Ngaran produk: Grosir oray macan kulit dicitak awéwé baju renang bikini seksi Bahan: Spandex / Polyester Jinis Produk: Bikini-Swimwear sareng OEM ODM Ukuran Layanan: S / M / L / XL Linning: Poléster Feature: Sexy, Fashionable, Nafas ...

  • New fashion Bohemia beachwear swim suit african brazilian swimwear women sexy crochet bikini

    Fesyen pantai anyar Bohemia baju renang ngojaykeun african ...

    ☆ SEXY CROCHET BIKINI JABAT. Baju renang anu dirajut sareng manik imut ieu mangrupikeun hiji cara anu anjeun tiasa luar biasa di pantai. ☆ DESIG HALTER DENGAN PADDING. Hal sepeda bikini, nyorong padding hampang, pola anu langkung elegan. Anjeun tiasa ngajaga awak anjeun saé kalayan bikini crochet ieu dina. ☆ TAMPILAN HALTER BIKINI LENGKAP. Anjeun tiasa ngaraosan anu paling karep ku tali anu panjang upami henteu aya bentuk awak anjeun. ☆ OCCASIONS MULTIPLE. Kumpulan bikini crochet cocog kanggo ngojay, pantai, matahari mandi, angkat ...

  • Quick dry custom mens beach board shorts,4 way stretch camo board shorts, mens beach wear

    Gancang garing mens pantai pantai pondok, 4 jalan ...

    ☆ Kualitas anu lumayan: 4 arah mantel lawon elastis, katutupan ku lawon bolong anu alus, nyaman, sareng ambekan, mastikeun anjeun tuntas teras-terasan ngagemna. Catetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL. ☆ Dua kantong seleting payun, merenah sareng aman dianggo. ☆ Selir pantai ieu ngaraoskeun perasaan khusus ngeunaan kanyamanan sareng kabagjaan dina liburan, bulan madu, perjalanan pantai pasir, pesta kolam renang sareng sagala rupa kagiatan cai. Ngaran produk: Gancang garing mens pondok pantai basis pantai, 4 arah mantel sareng camo dewan, mens bea ...

  • Quick dry comfortable board shorts printed mens custom beach shorts

    Gancang dewan nyaman sareng kolor mens dicitak ...

    ☆ Ninggali gabungan sareng tali cored sareng hipu logam alit. ☆ Kualitas anu lumayan: Bahanna nyaéta 100% polarter kulit peach poliéster, teu nyaman, sareng ambegan, mastikeun anjeun tuntas teras-terasan ngagemana. Catetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL. ☆ Dua kantong payun sareng saku sisi gedé, gampang nempatkeun langkung seueur. ☆ Selir pantai ieu ngaraoskeun perasaan khusus ngeunaan kanyamanan sareng kabagjaan dina liburan, bulan madu, perjalanan pantai pasir, pesta kolam renang sareng sagala rupa kagiatan cai. ...

  • Quick dry comfortable board shorts custom mens beach shorts

    Gancang dewan nyaman sareng kolor mens adat ...

    ☆ Ninggali gabungan sareng tali cored sareng hipu logam alit. ☆ Kualitas anu lumayan: Bahanna nyaéta 100% polarter kulit peach poliéster, teu nyaman, sareng ambegan, mastikeun anjeun tuntas teras-terasan ngagemana. Catetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL. ☆ Dua kantong payun sareng saku sisi gedé, gampang nempatkeun langkung seueur. ☆ Selir pantai ieu ngaraoskeun perasaan khusus ngeunaan kanyamanan sareng kabagjaan dina liburan, bulan madu, perjalanan pantai pasir, pesta kolam renang sareng sagala rupa kagiatan cai. ...

PEMBANGUNAN COMPANY

Hayu urang angkat pangwangunan urang langkung luhur

  • Quanzhou Stamgon Trading Co Ltd.

    Quanzhou Stamgon Trading Co Ltd parantos ngiringan bisnis dina tékstil saprak1993. Produk urang kalebet kolor pantai, baju renang sareng baju yoga dll. Pasar utama urang perenahna di Éropa, Amérika Kalér, pacific Kidul sareng nagara-nagara Asia Tenggara. Kami ngagaduhan tujuh pabrik gabungan-usaha anu ngagaduhan langkung ti 2300 tukang terampil. Keluaran produksi urang dugi ka dua puluh juta dolar AS per taun.

  • Ngeunaan pabrik gabungan urang

    Pabrik usaha gabungan kami khusus dina manufaktur baju renang sareng pakean olahraga, anu tiasa langkung saé ngadalikeun biaya produksi, ngadalikeun kualitas produk nepi ka tingkat panggedéna, sareng nyepetkeun tanggapan kana pasokan pasar. Kiwari ayeuna aya langkung ti 2300 pagawé di pabrik, sareng daerah bengkel langkung ti 4.000 meter pasagi.

SUMBONG KAMI

Kami bakal ningkatkeun sareng nguatkeun perkongsian anu urang gaduh.