• Tips for daily maintenance of bikini swimsuits

    Tips pikeun pangropéa sapopoé baju renang bikini

    Supaya ngajaga élastisitas sareng warna anu sami sareng bikini dina usum panas salajengna, pangropéa sapopoé penting pisan. Ieu mangrupikeun poin anu kudu diperhatoskeun dina pangropéa sapopoé ngeunaan bikini. Pikeun manjangkeun umur bikini anjeun, anjeun tiasa milu ngalakukeun. 1.Cleaning o ...
    Maca deui
  • Top 10 bikini brand rankings

    Top 10 rangking merek bikini

    Bikini nganggo lawon sahenteuna saeutik tina lawon sareng sahenteunana nutupan pikeun maksimalkeun kaéndahan awak dewi sareng sikep. Bikini maksimalkeun kageulisan luar kabiasaan awéwé sareng kapercayaan. Naon merek bikini awéwé? Di dieu sapuluh merek bikini luhur anu dipimpin ku La Perla pikeun sadayana. No.1 ...
    Maca deui
  • Canton Fair Swimwear Products Exhibition

    Pameran Produk baju Panggang Kanton

    Saatos langkung ti 20 taun pamekaran, Kanton Swimwear Show Kanton berhasil nyiptakeun komunitas anu nyalira, ngahijikeun para elit sareng profésional ti sakumna dunya unggal taun. Ngamajukeun bisnis diantara peer. Acara baju renang dihargai pisan. Aya seueur pamakéan baju renang ayeuna, ...
    Maca deui