Kami nilaina Kabijakan anjeun

Kami nilaina privasi anjeun. Kami henteu ngajual, nyéwa atanapi nginpokeun inpormasi anu tiasa dikenalkeun (kaasup alamat e-mail, nomer telepon, sareng sajabana) ngeunaan konsumén ka saha waé. Kami moal masihan anjeun ku telepon atanapi surat. Sagala inpormasi anu anjeun bikeun kami bakal dianggo kalayan tanggung jawab, diayakeun kalayan perawatan anu lengkep sareng kaamanan, sareng moal dianggo kalayan cara anu anjeun henteu satuju.

Ngeunaan Produk

Perkawis pembungkus

nganggo packing sederhana, unggal set anu dibungkus dina kantong plastik, atanapi 10 set dina kantong plastik ageung, atanapi ngaropéa.

Ngeunaan ukuran

Punten tingal bagian "ukuran" dina unggal produk kanggo langkung rinci. Ngeunaan ukuran grafikna, mangga kenging: bagan ukuran

Naha anjeun nampi kaayaan OEM sareng naon jumlah minimum kanggo kaayaan OEM?

Leres, kaayaan OEM ditampi sareng jumlah minimum gumantung kana barang anu anjeun mesen. Punten kirimkeun gambar-gambar gambar anu jelas anu anjeun badé pesen ka kami, kami bakal ngirimkeunana ka Désainer kami, saatos gaduh bahan, kami tiasa produk pikeun anjeun dina waktos. Upami henteu, kami bakal milarian aranjeunna pikeun anjeun, teras produk. sareng ngirim conto kalayan barang anu anjeun mesen pikeun anjeun anu mimiti, supados anjeun tiasa mariksa.

Ngeunaan Materi

Kami nganggo lawon kualitas luhur anu tiasa gampang dileungitkeun kanggo jas renang, sareng poliester 100% kanggo kolor pantai, atanapi ngaropéa.

Ngeunaan Harga sareng Pembayaran

Ngeunaan harga

Anjeun tiasa ngirim kami pesen atanapi pertanyaan, ngawartosan modél kami pikeun produk anu anjeun pikahoyong sareng kuantitas anu dipénta, maka kami bakal ngirim anjeun cutatan.

Kawijakan diskon

Kami nawiskeun diskon kanggo kuantitas anu béda, punten hubungan sareng paménta kuantitas anjeun.

Pamayaran kami sareng inpormasi kiriman bank.

Kami nampi Kartu Kredit, Transfer Bank. Pesenan alit atanapi conto, urang nampi pembayaran sacara online sacara langsung.
Upami anjeun hoyong mayar kuring ngalangkungan Bank, mangga ngahubungi kami.

Perkawis waktos pamayaran

Kami nampi pamayaran instan online ku Kartu Kredit. Pamayaran Umum kedah dilakukeun dina waktos 3 dinten mesen. Upami aya alesan pikeun reureuh pamayaran, punten komunikasi sareng kami heula. Hatur nuhun.

Ngeunaan Orde

Naon jumlah pangiriman kuantitas pangsaéna?

A: pikeun gaya saham urang, MOQ bakal 10 pcs per gaya / warna.

Sareng pikeun desain ngaropéa, MOQ: 200 potongan per gaya / warna.

Naha anjeun tiasa ngadamel conto kanggo urang?

A: Leres, tapi anjeun kedah mayar conto sareng biaya kurir. Anjeun tiasa ngirim kami rinci syarat tina sampel supados urang tiasa pariksa biaya sareng conto waktos, saatos nampi mayar anjeun, kami bakal ngatur pesenan sampel anjeun langsung.

Naha anjeun tiasa nambihan logo kami nyalira dina produk?

J: Leres. Kami nawiskeun jasa nambihan logo pelanggan, punten kirimkeun karya seni desain logo dina format PDF atanapi AI.

Ngeunaan Pengiriman

Kumaha kapal?

Urang bakal dikirimkeun ku bungkusan ekspres internasional EMS / DHL / UPS / TNT, atanapi urang bakal dikirimkeun ku laut upami pesenan pesagi langkung seueur 1cbm, éta gumantung kana kuantitas.

Sakumaha seueur dinten na?

Umumna peryogi 3-4 dinten kerja ka sadaya dunya ku UPS, sareng 5-7 dinten damel ku EMS (kecuali Rusia), sareng 4-5 dinten damel ku TNT / DHL gumantung kana daérah anu anjeun tinggal.

Ngeunaan waktos pangiriman

Nalika anjeun siap pasang pesenan, kami bakal parios pesenan anjeun heula teras kirimkeun invoice ka anjeun dina 24 jam. Sareng pikeun barang-barang bisi kami bakal kiriman dina waktos 7 dinten, upami urang bakal mastikeun waktos pangiriman sareng anjeun.

Pasihan abdi biaya biaya pengiriman sateuacanna mesen

Biaya pengiriman barang gumantung kana beurat, volume sareng cara pangiriman (EMS, DHL, TNT, UPS, atanapi transit laut) sareng nagara tujuan. Jadi sesah pikeun kami dibewarakeun biaya pengiriman anu sateuacan sateuacan anjeun mesen beurat net hiji potongan sapotong kira-kira 0.2kg, tapi beurat volume kirang langkung 0.5kg / pc). Sareng anjeun tiasa milih perusahaan pengiriman anu anjeun resep sareng kami ogé bakal pariksa sagala anu ekspres sareng nyarankeun cara anu paling cocog pikeun anjeun.

Ngeunaan Wangsul & Sarat

Kami nempelkeun pentingna pikeun kualitas produk sareng jasa, sahingga sateuacan ngirimkeun bungkusan, kami kedah mariksa produk dua kali deui sareng bungkusan ku urang sorangan.

Kumaha atuh, upami barang cacad?

Hapunten yén item éta cacad, sareng kami bakal aktip nungkulan kajadian sapertos kitu. Kami ogé peryogi pitulung anjeun.
Mimiti: Upami barang cacad, punten wartosan kami dina waktos 3 dinten pangiriman.
Kadua: punten nembak gambar barang anu cacad, teras kirimkeun gambar ka kami ku email, ku kituna kuring tiasa ngirimkeunana ka Diréktur Téknis kami, saatos anjeunna pariksa sareng satuju, kami bakal nambihan énggal-énggal pikeun urutan salajengna anjeun pikeun bébas.

Kawijakan uih atanapi pembatalan

Dina raraga nyayogikeun layanan palanggan anu langkung saé, kami nampi mulih sareng mesen pembatalan dina 24 jam.

Lacak-Tata-Paréntah anjeun

Luhureun sadayana, hatur nuhun pikeun nempatkeun raraga dina situs wéb kami www.stamgon.com . Kepuasan anjeun bakal janten sumber motivasi pangageungna.

Kami nyetél halaman pikeun ngantep anjeun milari metode nyukcruk perusahaan ekspres sacara énggal sareng mudahan éta tiasa ngabantosan inpormasi panyukuhan pesen.

Eta artina kami parantos mesen pesenan anjeun nalika anjeun nampi nomer pelacak. Anjeun tiasa mariksa status bungkusan anjeun dina halaman urutan nyukcruk . Sakur patarosan, mangga ngahubungan kami sacara bébas!

PS: Kadang-kadang nyarios ngalambatkeun dina ngapdet inpormasi dina situs wéb. Jadi punten janten sabar sareng parios deui sababaraha waktos engké. Pengertian anjeun bakal dihargaan, hatur nuhun!

Pasihan abdi biaya biaya pengiriman sateuacanna mesen

Biaya pengiriman barang gumantung kana beurat, volume sareng cara pangiriman (EMS, DHL, TNT, UPS, atanapi transit laut) sareng nagara tujuan. Jadi sesah pikeun kami dibewarakeun biaya pengiriman anu sateuacan sateuacan anjeun mesen beurat net hiji potongan sapotong kira-kira 0.2kg, tapi beurat volume kirang langkung 0.5kg / pc). Sareng anjeun tiasa milih perusahaan pengiriman anu anjeun resep sareng kami ogé bakal pariksa sagala anu ekspres sareng nyarankeun cara anu paling cocog pikeun anjeun.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?