Ngeunaan pabrik gabungan urang

Pabrik usaha gabungan kami khusus dina manufaktur baju renang sareng pakean olahraga, anu tiasa langkung saé ngadalikeun biaya produksi, ngadalikeun kualitas produk nepi ka tingkat panggedéna, sareng nyepetkeun tanggapan kana pasokan pasar. Kiwari ayeuna aya langkung ti 2300 pagawé di pabrik, sareng daerah bengkel langkung ti 4.000 meter pasagi.

Dina awal pendirian perusahaan, éta parantos ngiringan tim manajemén téknis anu cekap sareng cekap, ngadamel sistem jasa produksi anu komprehensif, sareng investasi beurat dina ngenalkeun barisan produksi canggih, mesin motong otomatis, mesin nyebarkeun sareng pakakas ngarah lianna. Ayeuna, macem-macem mesin jahit pakean sareng peralatan percetakan sublimasi gampang sayogi. Aya 6 garis sidang biasa, 36 opat jarum sareng genep kawat mesin khusus, kaluaran bulanan langkung ti 200,000 lembar.

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

Pabrik urang ngagaduhan langkung ti 180 teknisi, sareng profesional berpengalaman QC jawab pamariksaan dina waktos produksi tengah sareng sateuacan pangiriman, pastikeun ngajaga kualitas luhur pikeun klien.

Kanggo nyayogikeun pesenan alit ti Amazon atanapi pemborong alit sanés, kami nyiapkeun cukup stock ampir unggal rarancang di gudang anu tiasa dikirimkeun dina sababaraha dinten, kami tampil pisan nampi anjeun kunjungan perusahaan kami pikeun diskusi bisnis salajengna upami mungkin.