Quanzhou Stamgon Trading Co Ltd. parantos ngadamel bisnis dina tékstil saprak1993. Produk urang kalebet kolor pantai, baju renang sareng baju yoga dll. Pasar utama urang perenahna di Éropa, Amérika Kalér, pacific Kidul sareng nagara-nagara Asia Tenggara. Kami ngagaduhan tujuh pabrik gabungan-usaha anu ngagaduhan langkung ti 2300 tukang terampil. Keluaran produksi urang dugi ka dua puluh juta dolar AS per taun.

Kami parantos jangka panjang kerjasama sareng klien sapertos Zara, K-pasar, sareng sajabana. Urang tulus ngabagéakeun babaturan ti sakumna dunya nganjang ka pabrik sareng ngabahas bisnis sareng kami. "Ngeunaan unggal customer salaku anu paling penting, méré palayanan anu pangsaéna pikeun para palanggan" nyaéta kakuatan urang. Kami bakal salawasna kerjasama anu lami sareng ngarepkeun janten mitra pangsaéna sareng anjeun.

Ngeunaan pabrik gabungan urang

Pabrik usaha gabungan kami khusus dina manufaktur baju renang sareng pakean olahraga, anu tiasa langkung saé ngadalikeun biaya produksi, ngadalikeun kualitas produk nepi ka tingkat panggedéna, sareng nyepetkeun tanggapan kana pasokan pasar. Kiwari ayeuna aya langkung ti 2300 pagawé di pabrik, sareng daerah bengkel langkung ti 4.000 meter pasagi.

Dina awal pendirian perusahaan, éta parantos ngiringan tim manajemén téknis anu cekap sareng cekap, ngadamel sistem jasa produksi anu komprehensif, sareng investasi beurat dina ngenalkeun barisan produksi canggih, mesin motong otomatis, mesin nyebarkeun sareng pakakas ngarah lianna. Ayeuna, macem-macem mesin jahit pakean sareng peralatan percetakan sublimasi gampang sayogi. Aya 6 garis sidang biasa, 36 opat jarum sareng genep kawat mesin khusus, kaluaran bulanan langkung ti 200,000 lembar.

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

Pabrik urang ngagaduhan langkung ti 180 teknisi, sareng profesional berpengalaman QC jawab pamariksaan dina waktos produksi tengah sareng sateuacan pangiriman, pastikeun ngajaga kualitas luhur pikeun klien.

Kanggo nyayogikeun pesenan alit ti Amazon atanapi pemborong alit sanés, kami nyiapkeun cukup stock ampir unggal rarancang di gudang anu tiasa dikirimkeun dina sababaraha dinten, kami tampil pisan nampi anjeun kunjungan perusahaan kami pikeun diskusi bisnis salajengna upami mungkin.

Paméran

Carton Fair(3004-305)

Carton Fair (30 / 04-3 / 05)

Carton Fair(3004-305)

Paméran Melbourne (07 / 11-09 / 11)

Carton Fair(3004-305)

Témbongkeun Sihir (4 / 2-7 / 2)

Carton Fair(3004-305)

Pameran ISPO (2 / 86-01 / 07)

Carton Fair(3004-305)

Kunjungan Pelanggan kami

Carton Fair(3004-305)

Kunjungan Pelanggan AS

Quanzhou Stamgon Trading Co, Ltd