Produk kami

Datangna Anyar lucu adat hiji sapotong baju renang Barudak pikeun budak lalaki

Katerangan Singkat:

Nomer Modél: DGYR90816-3
Katerangan: baju renang pikeun budak
Pakét: 1pc / Kantong Opp
Tempat Asal: Fujian, Cina
Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
Pelabuhan: Xiamen


Jinis Produk

Produk Tag

☆ Desain kerah anu nangtung leutik pikeun perlindungan sun anu efektif sareng desain anti-klip dina selop pikeun ngajaga kulit orok.
☆ Desain pos hareup gampang ditunda sareng dicandak, teras éta tiasa dianggo dina cai.
☆ Kainna nyaman sareng lemes, sareng henteu gampang lebur kulit.

Ngaran Produk: Datangna Anyar lucu adat hiji sapotong baju renang Barudak pikeun budak lalaki
Bahan: 82% Polyamide, 18% Spandex
Jenis Produk: Baju baju kalayan OEM ODM Service
Ukuran: S / M / L / XL
Linning: 100% poliéster
Pitur: Fashionable, Heureut, Lain.
Warna: Biru
Lable & Logo Ngaropéa
Waktos pangiriman: Dina barang-barang saham: 15 dinten; OEM / ODM: 30-50 poé saatos conto disatujuan.

Tentang Kami

Stamgon mangrupikeun perusahaan industri busana anu ngagaduhan khusus pikeun nyayogikeun awéwé kalayan gaya baju renang anu béda-béda, sapertos bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, 50s retro monokinis, ditambah ukuran mandi, sareng anu sanés. Baju renang urang sadayana dirarancang khusus pikeun ngajadikeun anjeun ngarasa langkung yakin sareng janten langkung pikaresepeun. Tim Stamgon komitmen pikeun nyangking para nasabah ka hiji pangalaman pangaturan anu saé ku nawiskeun standar jasa pangluhurna dumasar kana kualitas alus teuing pikeun produk urang.







Kauntungannana

1. Urang tiasa ngalarapkeun logo adat dina sakabéh produk kami, upami anjeun ngagaduhan paménta ieu, kirimkeun email ka kami kalayan gambar logo anjeun sareng pesenan kuantitas, maka kami bakal pariksa biaya percetakan sareng ngadamel kutipan ka anjeun dina hiji dinten damel.
2. Urang tiasa ogé ngamekarkeun cocog énggal sakumaha gambar teknis anjeun, sampel, atanapi poto-poto jelas.
3.Menerikeun ukuran sareng warna.
Bahan bahan 4.Fabric tiasa dirobih kana tungtutan anjeun.
5.Kami gaduh pabrik usaha bareng kami nyalira, tiasa masihan pangiriman tepat waktu.
6.Nice jasa pelayaran pengiriman sareng kawijakan balik sanggeus barang dikirimkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami