Produk kami

Fesyen pantai anyar Bohemia baju renang ngojaykeun african brazilian baju renang awéwé bikini seksi

Katerangan Singkat:

Nomer Modél: CHYZ-3904
Katerangan: Crochet bikini
Pakét: 1pc / Kantong Opp
Tempat Asal: Fujian, Cina
Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
Pelabuhan: Xiamen


Jinis Produk

Produk Tag

☆ SEXY CROCHET BIKINI JABAT. Baju renang anu dirajut sareng manik imut ieu mangrupikeun hiji cara anu anjeun tiasa luar biasa di pantai.
☆ DESIG HALTER DENGAN PADDING. Hal sepeda bikini, nyorong padding hampang, pola anu langkung elegan. Anjeun tiasa ngajaga awak anjeun saé kalayan bikini crochet ieu dina.
☆ TAMPILAN HALTER BIKINI LENGKAP. Anjeun tiasa ngaraosan anu paling karep ku tali anu panjang upami henteu aya bentuk awak anjeun.
☆ OCCASIONS MULTIPLE. Set bikini crochet cocog kanggo ngojay, pantai, mandi panonpoe, angkat, lakukeun yoga, bulan madu, pesta kolam renang, liburan sareng saterasna.

Ngaran Produk: Anyar gaya peuyun gaya Bohemia baju awéwé awéwé crochet seksi
Bahan: Katun
Jenis Produk: Bikini- Baju baju kalayan OEM ODM Service
Ukuran: S / M / L
Linning: katun
Pitur: Seksi, Modis, Hambeh,
Warna: Bulao, hideung, beureum, bodas, khaki, langit biru, tasik héjo
Lable & Logo Ngaropéa ditarima
Waktos pangiriman: Dina barang-barang saham: 15 dinten; OEM / ODM: 30-50 poé saatos conto disatujuan.

New fashion Bohemia beachwear swim suit african brazilian swimwear women sexy crochet bikini (13) New fashion Bohemia beachwear swim suit african brazilian swimwear women sexy crochet bikini (10)

Tentang Kami

Stamgon mangrupikeun perusahaan industri busana anu ngagaduhan khusus pikeun nyayogikeun awéwé kalayan gaya baju renang anu béda-béda, sapertos bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, 50s retro monokinis, ditambah ukuran mandi, sareng anu sanés. Baju renang urang sadayana dirarancang khusus pikeun ngajadikeun anjeun ngarasa langkung yakin sareng janten langkung pikaresepeun. Tim Stamgon komitmen pikeun nyangking para nasabah ka hiji pangalaman pangaturan anu saé ku nawiskeun standar jasa pangluhurna dumasar kana kualitas alus teuing pikeun produk urang.













Kauntungannana

1. Urang tiasa ngalarapkeun logo adat dina sakabéh produk kami, upami anjeun ngagaduhan paménta ieu, kirimkeun email ka kami kalayan gambar logo anjeun sareng pesenan kuantitas, maka kami bakal pariksa biaya percetakan sareng ngadamel kutipan ka anjeun dina hiji dinten damel.
2. Urang tiasa ogé ngamekarkeun cocog énggal sakumaha gambar teknis anjeun, sampel, atanapi poto-poto jelas.
3.Menerikeun ukuran sareng warna.
Bahan bahan 4.Fabric tiasa dirobih kana tungtutan anjeun.
5.Kami gaduh pabrik usaha bareng kami nyalira, tiasa masihan pangiriman tepat waktu.
6.Nice jasa pelayaran pengiriman sareng kawijakan balik sanggeus barang dikirimkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK PANAS-SALE

    Kualitas Mimiti, Kasalametan Dijamin