Produk kami

Gancang garing mens pondok pantai pantai, 4 arah manteng dewan camo, mens pantai ngagem

Katerangan Singkat:

Nomer Modél: SSDKR190812-8
Katerangan: kolor pantai mens
Pakét: 1pc / Kantong Opp
Tempat Asal: Fujian, Cina
Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
Pelabuhan: Xiamen


Jinis Produk

Produk Tag

☆ Kualitas anu lumayan: 4 arah mantel lawon elastis, katutupan ku lawon bolong anu alus, nyaman, sareng ambekan, mastikeun anjeun tuntas teras-terasan ngagemna. Catetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL.
☆ Dua kantong seleting payun, merenah sareng aman dianggo.
☆ Selir pantai ieu ngaraoskeun perasaan khusus ngeunaan kanyamanan sareng kabagjaan dina liburan, bulan madu, perjalanan pantai pasir, pesta kolam renang sareng sagala rupa kagiatan cai.

Ngaran Produk: Gancang garing mens pondok pantai pantai, 4 arah manteng dewan camo, mens pantai ngagem
Bahan: 92% poliéster, 8% spandeks
Jenis Produk:
Mens - kolor pantai sareng OEM ODM Service
Ukuran: S / M / L / XL / XXL
Linning: 100% poliéster
Pitur: Fashionable, Heureut, Lain.
Warna: Bulao, camoflage héjo tentara
Lable & Logo Custom logo logo ditampi
Waktos pangiriman:
Dina barang-barang saham: 15 dinten; OEM / ODM: 30-50 poé saatos conto disatujuan.

Tentang Kami

Stamgon mangrupikeun perusahaan industri busana anu ngagaduhan khusus pikeun nyayogikeun awéwé kalayan gaya baju renang anu béda-béda, sapertos bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, 50s retro monokinis, ditambah ukuran mandi, sareng anu sanés. Baju renang urang sadayana dirarancang khusus pikeun ngajadikeun anjeun ngarasa langkung yakin sareng janten langkung pikaresepeun. Tim Stamgon komitmen pikeun nyangking para nasabah ka hiji pangalaman pangaturan anu saé ku nawiskeun standar jasa pangluhurna dumasar kana kualitas alus teuing pikeun produk urang.








Kauntungannana

1. Urang tiasa ngalarapkeun logo adat dina sakabéh produk kami, upami anjeun ngagaduhan paménta ieu, kirimkeun email ka kami kalayan gambar logo anjeun sareng pesenan kuantitas, maka kami bakal pariksa biaya percetakan sareng ngadamel kutipan ka anjeun dina hiji dinten damel.
2. Urang tiasa ogé ngamekarkeun cocog énggal sakumaha gambar teknis anjeun, sampel, atanapi poto-poto jelas.
3.Menerikeun ukuran sareng warna.
Bahan bahan 4.Fabric tiasa dirobih kana tungtutan anjeun.
5.Kami gaduh pabrik usaha bareng kami nyalira, tiasa masihan pangiriman tepat waktu.
6.Nice jasa pelayaran pengiriman sareng kawijakan balik sanggeus barang dikirimkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami